V Praze se chystá promítání unikátního filmu, který ukazuje, že cesta k firemní udržitelnosti může být smysluplná pro společnost i firemní pokladnu. Akce je jen pro zvané hosty, redakce Ekonews však dostala k dispozici vstupenky, které můžete vyhrát.

Film vypráví příběh vizionářského zakladatele americké společnosti Interface a jeho ambiciózní cíl „Beyond Zero“, kterým chtěl dosáhnout pozitivního dopadu na životní prostředí. Ukazuje, jak společnost díky inovacím radikálně přetvořila své obchodní modely a výrobní procesy, aby tohoto cíle dosáhla.

Film je inspirativním příběhem o tom, jak jedna společnost může změnit svět k lepšímu. Dokazuje také, že i velké korporace mohou jednat zodpovědně. Jméno zakladatele zde záměrně neuvádíme, je totiž součástí soutěžního kvízu.

Organizátory události jsou Asociace udržitelného podnikání a společnost Sustainova.

Prvních pět z vás, kteří správně odpoví na soutěžní otázky, může vyhrát vstupenku na promítání filmu.
Soutěžní kvíz najdete zde.

Program akce:
13.30 – Open door
14.10 – Začátek projekce
15.40 – Po skončení filmu panelové debaty s významnými lídry a lídryněmi: Martinem Vohánkou (Eurowag), Michaelou Chaloupkovou (ČEZ) a další významnými osobnostmi.
17.00 – Networking

Redakce

Ekonews je web o udržitelnosti, který hledá v ekologických tématech ekonomické souvislosti a mezi byznysmeny chuť dělat věci ohleduplněji k životnímu prostředí.