redakce Ekonews

Pomáháme měnit podnikání a spotřebitelské návyky směrem k odpovědnosti a udržitelnosti.
Staňte se součástí pozitivních změn.

Přinášíme nezávislé zpravodajství z oblasti udržitelnosti a byznysu. Připravujeme exkluzivní speciály, rozhovory, příspěvky expertů a informace o udržitelných projektech a greenwashingu. Součástí naší činnosti je i příprava dvou sérií podcastů – Ekonews podcastu a ESG podcastu.

Vidíte v tom smysl? Podpořte nás

Přispíváme k prohloubení povědomí široké veřejnosti o úskalích i nových možnostech zelené transformace a pomáháme měnit zajeté spotřebitelské návyky a podnikání směrem k odpovědnosti a udržitelnosti.

Chcete se podílet na pozitivních změnách i Vy? Podpořte nás jednorázovým nebo pravidelným příspěvkem na Darujme.cz nebo se staňte naším patronem na Patreonu a dostávejte každý měsíc exkluzivní bonusový obsah či informace ze zákulisí redakce.

 

Podpořit nás můžete také přímo na náš bankovní účet 298360761/0300. Do poznámky pro příjemce nezapomeňte uvést svou adresu kvůli potvrzení o daru nebo nám napište na [email protected].

Každá částka se počítá

Nemusíte darovat mnoho. Podpořit nás můžete jakoukoli částkou, která vyhovuje Vašim finančním možnostem, ať už jednorázově nebo pravidelně. Pravidelné dary nám umožňují lépe plánovat budoucí kroky a efektivněji hospodařit se získanými finančními prostředky.

Hledejme společně cestu z krize

Klimatická krize dopadá na každého z nás. Pojďme ji společně řešit pomocí osvěty, edukace a vzájemně se inspirovat. Věříme, že i skrze svobodnou žurnalistiku můžeme přispět k nalézání cest z krize.