Skupina CPI Property Group poskytne prostřednictvím dceřiné společnosti CPI Energo svým nájemcům v Česku ještě nižší ceny elektřiny, než původně avizovala (až 20 procent). Díky investicím do vlastních obnovitelných zdrojů a interním obchodníkům v CPI Energo se CPIPG podařilo snížit ceny dokonce o 35 procent oproti vládnímu stropu, což představuje průměrnou úsporu 1750 Kč/MWh.

Toto snížení cen je v současné době jedno z nejvýraznějších na trhu s elektřinou, které dodavatelé poskytují. „Jsme hrdí na to, že jsme dokázali našim nájemcům doručit ještě lepší ceny elektrické energie, než které jsme v únoru letošního roku avizovali,“ říká Vlastimil Russ, ředitel CPI Energo. A dodává: „Věřím, že v době obecně rostoucích nákladů je to skvělá zpráva a zajímavá konkurenční výhoda.“

CPI Energo působí jako producent a zároveň dodavatel energie. Primárním úkolem je zajišťovat energetické zdroje pro obchodní partnery CPIPG, kteří si pronajímají prodejní plochy či kancelářské prostory.

„Věříme, že naše odborné znalosti, investice do obnovitelných zdrojů a schopnost zajistit výhodný nákup elektřiny představují významnou přidanou hodnotu pro naše nájemce,“ dodává Zdeněk Havelka, výkonný ředitel CPI Property Group.

Tato iniciativa v oblasti zelené energie je v souladu s posláním CPI Property Group vytvářet udržitelnou a ekologickou budoucnost. Zaměření společnosti na obnovitelné zdroje energie nejen že pomáhá životnímu prostředí, ale rovněž poskytuje jejím zákazníkům cenově dostupná energetická řešení.

Avatar
CPI Energo

CPI Energo je energetickou společností, která vznikla v roce 2006 jako součást společnosti CPI Property Group. Obchoduje s elektřinou a plynem na území celé České republiky a přináší skupině CPIPG i jejich zákazníkům kvalitní dodávky energie.