Disponuje plně vybaveným pracovním zázemím včetně služeb, ale kancelář to není. Co je to? Flexibilní coworkingový tarif v Impact Hubu, který se přizpůsobí vašim aktuálním potřebám i velikosti firmy. Ať jste rostoucí firma, velký korporát, nebo začínající startup. Ať hledáte stabilní zázemí, inspirativní prostředí, nebo způsob, jak snížit fixní firemní náklady.

Platíte jen za to, co opravdu využijete

Kouzlo flexibilního tarifu pro firmy tkví v tom, že každý z vašich zaměstnanců může coworkingový prostor využívat podle svých potřeb a představ. V Praze, Brně nebo Ostravě. Někdo bude chodit každý den, někdo jednou za měsíc. Pokud se potřebujete jednou týdně pravidelně scházet, pronajmete si k tomu zasedací místnost. Zkrátka je jen na vás a vašich potřebách, jaké služby využijete. Na konci měsíce pak jen zaplatíte jednu částku za reálně využité služby.

Zní to pořád trochu jako sci-fi?

Kde jsou ty časy, kdy jsme všichni docházeli do kanceláře každý den. Vývoj pracovního trhu posledních několika let standardizoval home office a remote work a cesta zpátky už pravděpodobně nepovede. Pracuje i část vašich zaměstnanců remote nebo jsou často na home office a ve vaší drahé kanceláři v office parku to zeje prázdnotou? Držet si ji dává mnohem menší smysl než dřív.

„Všichni ve firmě běžně pracujeme z domu, ale párkrát do roka děláme coworking týdny, abychom se potkali naživo. Impact Hub nám během těchto týdnů poskytuje zázemí a výborné služby pro celý 25členný team,“ říká Dušan z firmy Amagama, s. r. o.

Máte ve svém týmu obchodníky, konzultanty, manažery a další, kteří často pracovně cestují po republice, nebo dokonce po světě? Impact Hub je celosvětová síť a její členové mohou využívat zázemí v ostatních městech, státech, a dokonce i na jiných kontinentech. Představte si, že vaši zaměstnanci už na služebkách nebudou muset běhat po Seville a shánět tiskárnu, budou ji totiž mít společně s ostatními základními potřebami a pracovním zázemím k dispozici v místním Impact Hubu. A to včetně přátelské podpory.

„Impact Hub je skvělé místo – jeho brněnské prostory využíváme již téměř tři roky. Využíváme flexibilní tarif, který našemu týmu umožňuje pohodlně kombinovat výhody home office a profesionálního pracovního prostředí. Zaměstnanci Impact Hubu jsou vždy velmi přátelští a připraveni pomoci a prostor je fantastický – milujeme ho!” říká Kate z firmy JobSpin International.

Open space v pražském Impact Hubu. Foto: Lucie Březinová

Vaši zaměstnanci vám poděkují

S využíváním tarifu se vaši zaměstnanci automaticky stávají členy Impact Hubu a mají tak možnost účastnit se Impact Hubích i komerčních akcí a setkání, často zdarma nebo se zvýhodněným vstupným. Díky komunitě postavené okolo Impact Hubu mohou snadno networkovat a pohybovat se ve společnosti zajímavých a inspirativních lidí. A své pracovní místo mohou měnit podle nálady, to je kouzlo členitých prostor coworkingu. O rutině tak nemůže být řeč.

Černé na bílém

Na konec ještě jasně a stručně, proč byste o coworkingovém firemním tarifu měli přemýšlet i vy:

  • Pokud si dlouhodobě pronajímáte kancelář a máte ji poloprázdnou, snížíte své náklady.
  • Zmenší se vaše administrativní zátěž spojená se správou vlastních prostorů, o provoz se stará Impact Hub.
  • Získáte pro své zaměstnance pracovní zázemí s kvalitním wi-fi připojením a energiemi v ceně.
  • Vaši zaměstnanci dostanou možnost navazovat nové kontakty, učit se od jiných profesionálů a získávat nové nápady, což může mít pozitivní vliv na jejich zapojení a produktivitu.

Změnu své aktuální kancelářské rutiny máte na dosah, stačí odeslat nezávaznou poptávku a společně s komunitní manažerkou v Impact Hubu si odladít potřeby, zodpovíte všechny dotazy a domluvíte se na dalším postupu. A začít můžete prakticky hned.

Impact Hub ČR je součástí mezinárodní sítě více než 100+ coworkingů, která umožňuje škálování byznysu i šíření myšlenek napříč kontinenty. Více na www.impacthub.cz.

Networkingová akce v ostravském Impact Hubu. Foto: poskytnuto společností Impact Hub
Impact Hub

Síť Impact Hub ČR je provozovatelem coworkingových center v Praze, Brně, Ostravě a Zlíně. Je inspirativním místem kombinujícím výhody plně vybaveného pracovního prostoru a podnikatelského inkubátoru. Realizuje řadu akceleračních, inovačních, komunitních a vzdělávacích programů za účelem rozvoje podnikavosti a ekonomicky udržitelného a společensky prospěšného podnikání.