Ve světě logistiky je udržitelnost velké téma a právě obalová řešení vám mohou pomoci udělat krok zelenějším směrem. Společnost tesa přišla s udržitelnějšími lepicími páskami. S jejich pomocí se posunete zase o kus blíž k naplnění udržitelných cílů.

Ne každého při cestě za udržitelností napadne řešit drobnosti, jakou jsou například lepicí pásky. Přitom se jedná o prvek, který lze jednoduše změnit. Bez lepicí pásky jen tak balík nepošlete. Zajišťuje balení a chrání ho při transportu. Ať už posíláte velké objemy autodílů, stroje, potraviny nebo máte malý e-shop s kosmetikou, lepicí páska s udržitelnějšími vlastnostmi může dokonce přispět k pozitivnějšímu vnímání vaší firmy mezi koncovými zákazníky. Je totiž jednou z nejviditelnějších součástí obalu.

Soustřeďte se na celý dodavatelský řetězec

Každá maličkost hraje velkou roli. Ne každý má ale čas analyzovat nejrůznější dostupná řešení na trhu. Při transformaci k udržitelnější budoucnosti byste se měli soustředit na celý dodavatelský řetězec. Společnost tesa chce například do roku 2030 snížit emise ve svém nepřímém dodavatelském řetězci alespoň o 20 procent oproti výchozím hodnotám z roku 2018.

Dále si tesa stanovila cíl výrazně zvýšit udržitelnost výrobků. Vyvinula řadu kvalitních balicích pásek na bázi fólie a papíru s udržitelným složením minimálně ze 70 procent a snížila používání původních fosilních plastů o polovinu. Může tak podpořit snižování emisí a pomoci podnikům dosahovat jejich cílů v oblasti udržitelnosti.

Kvalita s dlouhou životností

Ve společnosti panuje názor, že pro zvýšení udržitelnosti je nutné vždy něco obětovat. V tesa věří, že tomu tak ale být nemusí, a snaží se bořit mýty. Pásky jsou vřelejší k přírodě a byly vyvinuty v takové kvalitě, že ze svého komfortu slevit nemusíte. Můžete se na ně spolehnout stejně jako na tradiční pásky tesa.

Společnost tesa navíc pomáhá svým odběratelům s různými certifikacemi, poskytuje servisní podporu včetně rychlého procesu poskytování vzorků a objednávání. Udělejme společně krok k udržitelnější budoucnosti. Má to smysl. Zjistěte více o nové řadě balicích pásek s udržitelnějšími vlastnostmi na webových stránkách značky tesa.

Avatar
tesa

Společnost tesa je v současnosti jedním z předních výrobců samolepicích produktů a systémových řešení pro průmysl, profesionální řemeslníky a spotřebitele.