Všechny projekty RD Rýmařov Invest spojuje slovo život. Nevytváříme jen zdravé moderní bydlení, ale celé udržitelné čtvrti, kde se bude šťastně žít několika generacím. Stanou se místem společného komunitního setkávání i zdrojem zeleně.

Investujte do prémiových nemovitostí a podílejte se na udržitelném developmentu. Získejte atraktivní výnos. Naše rezidenční projekty cílí na nejvyšší standardy udržitelné výstavby. Budou sestávat z dřevostaveb, které jsou budoucností CO2 neutrálního bydlení.

Jaké projekty postavíme?

Křížovnické sady, Praha 8

V srdci ovocných sadů

V Praze 8 vznikne atraktivní projekt sestávající z moderních a zdravých domů, které splňují požadavky energetické efektivity. Projekt nabídne klidné bydlení uprostřed zeleně i komunitní prostor pro společná setkávání. V srdci ovocných sadů vyroste 25 nízkopodlažních rodinných domů s celkem 75 bytovými jednotkami.

Zelenečské zahrady, Praha-východ

S golfovým hřištěm na dohled

Pokud jste milovníky golfu, toto bydlení nedaleko Prahy je stvořené právě pro vás. Rodinné domky s prostornými terasami se budou nacházet v pěší vzdálenosti od osmnáctijamkového golfového hřiště, jehož atmosféra připomíná legendární skotská hřiště. Areál poskytne funkce veškeré občanské vybavenosti v podobě mateřské i základní školy, venkovního sportoviště i restaurace. Společné zahrady, parky, psí louky jsou samozřejmostí.

Malachitové město, Praha 5

Obklopeno divokou přírodou

Bydlení obklopené divokou přírodou, které připomíná filmy o Divokém západu, není pouhým snem. Tento rezidenční projekt na Praze 5 v těsné blízkosti lesoparku citlivě dotvoří klidnou atmosféru celé lokality. Vznikne v něm 75 bytových domů a 14 viladomů, které doplní dětské hřiště, venkovní fitness, komunitní centrum a společné parky.

Co bude součástí projektů RD Rýmařov Invest?

Základní i mateřské školy

Parky, zahrady a psí louky

Restaurace

Dětská hřiště

Venkovní sportoviště a fitness

Komunitní centrum

Redakce Ekonews

Ekonews je web o udržitelnosti, který hledá v ekologických tématech ekonomické souvislosti a mezi byznysmeny chuť dělat věci ohleduplněji k životnímu prostředí.