Ekonews.cz a #KONTRAClimateChange si vás dovolují pozvat na první ze série pravidelných rozhovorů s předními českými lídry byznysu v oblasti udržitelnosti.

V unikátním prostředí dílny U Jednoho stolu na pražské náplavce se můžete stát účastníky neformální diskuze s předními představiteli českého byznysu, CEO, majiteli firem, kteří usilují o udržitelné podnikání a rozhodli se, že využijí svůj vliv, aby naši planetu zachovali i dalším generacím.

Diskutovat můžete o environmentálních aktivitách firem, roli byznysu v politické diskuzi o klimatických opatřeních i firemnímu aktivismu. A proč s lídry? Protože snaha o společensky odpovědné podnikání musí jít ve firmě shora. Byznysoví lídři tak mohou být hnací silou transformace a dekarbonizace ekonomiky. I oni se tak mohou stát klimatickými aktivisty.

Jako první přijal pozvání generální ředitel Vodafone, Petr Dvořák. Akce se uskuteční 31. srpna od 10:00 na Smíchovské náplavce. Moderátorem akce bude komunikační expert a zakladatel agentury #KONTRAClimateChange Adam Ondráček.

Jde o uzavřenou akci, na níž je k dispozici pouze 25 vstupenek. Vy a lídři v udržitelnosti u jednoho stolu. Na akci platí pravidlo Chatham rule.

Registrovat se můžete na goout.com.
V ceně vstupenky je snídaně a unikátní výhled na Vltavu zalitou ranním sluncem.

Přijďte se inspirovat na pražskou náplavku!

Těší se na Vás Martina Patočková a Veronika Němcová z Ekonews.cz a Adam Ondráček z #KONTRAClimateChange.

Další akce se uskuteční na stejném místě 19. září a hostem bude Libor Mertl, spoluzakladatel a spolumajitel společnosti ComAp. Vstupenky jsou k dispozici zde.

Redakce

Ekonews je web o udržitelnosti, který hledá v ekologických tématech ekonomické souvislosti a mezi byznysmeny chuť dělat věci ohleduplněji k životnímu prostředí.