Ekonews.cz a #KONTRAClimateChange si vás dovolují pozvat na další ze série pravidelných rozhovorů s předními českými lídry byznysu v oblasti udržitelnosti.

V coworkingovém centru Opero, prostředí plném sdílení informací a idejí, se můžete stát účastníky neformální diskuze s předními představiteli českého byznysu, šéfy a majiteli firem, kteří usilují o udržitelné podnikání. A zároveň využívají svůj vliv, aby naši planetu zachovali i dalším generacím.

Diskutovat můžete o environmentálních aktivitách podniků, roli byznysu v politické diskuzi o klimatických opatřeních i firemnímu aktivismu. A proč s lídry? Protože snaha o společensky odpovědné podnikání ve firmě obvykle přichází shora. Byznysoví lídři tak mohou být hnací silou přeměny ekonomiky a její dekarbonizace. I oni se tak mohou stát klimatickými aktivisty.

Po generálním řediteli společnosti Vodafone Petru Dvořákovi a Liboru Mertlovi, spoluzakladateli společnosti ComAp,  přijal pozvání šéf a spolumajitel společnosti Sonnentor Josef Dvořáček.

Diskuze se uskuteční 14. listopadu od 10:00 v coworkinkovém centru Opero. Moderátorem akce bude komunikační expert a zakladatel agentury #KONTRAClimateChange Adam Ondráček.

Program diskuze U jednoho stolu s Josefem Dvořáčkem

10:00 Doors open a networking
10:20 Zahájení
10:30 Z Ekonews telegraficky
10:40 Začátek talkshow
12:00 Ukončení programu a začátek networkingu
13:00 Ukončení akce

Jde o uzavřenou akci, na níž je k dispozici pouze 25 vstupenek. Vy a lídři v udržitelnosti u jednoho stolu.

Registrovat se můžete na goout.com. V ceně vstupenky je i snídaně.

Přijďte se inspirovat k Jednomu stolu! Těší se na Vás Martina Patočková a Veronika Němcová z Ekonews.cz a Adam Ondráček z #KONTRAClimateChange.

Redakce

Ekonews je web o udržitelnosti, který hledá v ekologických tématech ekonomické souvislosti a mezi byznysmeny chuť dělat věci ohleduplněji k životnímu prostředí.