Projekt výstavby nového bytového domu Rezidence Malkovského v pražských Letňanech dosáhl významného milníku, a to nejvyššího bodu stavby, tak zvané glajchy. Tímto okamžikem je již dokončena hrubá stavba budovy, což znamená, že veškeré základní konstrukce a nosné prvky jsou nyní na svém místě.

Předpokládaný termín kolaudace je poslední čtvrtletí letošního roku. Majitelé bytů se mohou do svých nových domovů stěhovat od ledna 2024.

„V současné době vstupuje stavba do závěrečné fáze výstavby. Jsou osazena okna, čímž je uzavřena vnější obálka budovy a zajištěna ochrana před povětrnostními vlivy. Aktuálně s tím probíhají kontinuální práce na vnitřních částech budovy, dokončují se veškeré vnitřní instalace, abychom mohli v horizontu několika měsíců nabídnout našim klientům maximálně komfortní bydlení. Jsme potěšeni, že výstavba probíhá v souladu s harmonogramem a dosud jsme nezaznamenali žádné větší komplikace, které by mohly způsobit zpoždění,“ říká Petr Lubomír, projektový manažer z CPI Property Group.

Dále byly zahájeny finální práce na konstrukcích fasádního a střešního pláště. Tyto prvky mají klíčový význam pro estetický vzhled budovy a také pro její energetickou účinnost a dlouhodobou odolnost.

Rezidence Malkovského je navržena s ohledem na nízkou energetickou náročnost a dosahuje kategorie B, jedná se tedy o velmi úspornou stavbu. To přináší výrazné ekologické výhody a rovněž snižuje náklady na energie pro budoucí obyvatele.

V současné době je v prodeji posledních deset volných bytových jednotek s různými dispozicemi od 1+kk až po 3+kk. Zájemci o koupi nemovitosti v oblasti se skvělou dopravní dostupností a občanskou vybaveností tak mají stále možnost vybrat si byt dle svých potřeb a přání.

Více informací o projektu a aktuální nabídka bytových jednotek je k dispozici na webových stránkách Rezidence Malkovského. Dalším rezidenčním projektem CPI Rezidence, který je v současné době ve výstavbě, je KLBNV Park v pražských Vysočanech. Dokončení jeho první etapy je plánováno na 3Q/2024.

Avatar
CPI Property Group

Skupina CPI Property Group je přední evropský vlastník nemovitostí. V portfoliu jsou zastoupeny kanceláře, retailové a rezidenční nemovitosti či hotely. Před rokem skupina založila divizi CPI Energo, která funguje jako producent i dodavatel energií.